Vrijdagavond 9-02-2018

Datum: Vrijdag 9 februari 2018
Aanvang: Tent open vanaf 20.00 uur
Locatie: Feesttent op de tip
Entree: €5,00 voor 22.00uur en €10,00 na 22.00uur

Wir Sind Spitze!

Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in je cocktailshaker en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! Flavour! Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon. Natuurlijk mogen ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hits “Hey Rosie” en “Hey Kathy” niet ontbreken, en doordat deze 5 mannen zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan, weten ze precies wat hun publiek op dat moment wil meemaken, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is!

Kortom, laat je onderdompelen in deze totaal nieuwe feestervaring!

 

Bloaskapel “De Heujschudders”

Een gezellige groep muzikanten van ± 14 personen. Ontstaan uit muziekvereniging “Polyhymnia” te Lemelerveld. Ze spelen op allerlei feesten, braderieën en partijen. Voor elk wat wils. Ook doen ze geregeld mee aan festivals in binnen- en buitenland. In de carnavalstijd worden ze omgetoverd tot bloaskapel dat al vanaf 1980 geen carnavalsfeest meer overslaat!!

 

King Size Drive In

Natuurlijk zal onze vaste DJ Joop Herbrink het hele weekend weer paraat staan om muziek te draaien waar iedereen mee uit zijn bol gaat.
Joop weet met al zijn ervaring welke muziek de carnavalsvierder in beweging brengt! Ook hij zal bijdragen aan dit grote feest!