Vrijdagavond

Datum: Vrijdag 21 februari 2020
Aanvang: Tent open vanaf 20.00 uur
Locatie: Feesttent op de tip
Entree: €5,00 voor 22.00uur en €10,00 na 22.00uur

Pater Moeskroen
Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud

 

Feestdirecteuren
De feest directeuren draaien overuren! Nadat ze de 11 e van de 11 e op z’n kop hebben gezet met hun confetti kanonnen en hun enthousiasme konden we het natuurlijk niet laten om ze ook te boeken voor carnavalsweekend. Middels een afgewogen mix van peptalk en een flink aandeel bijpassende kneiters zwepen deze bazen u op tot verhoogde staat van uitbundigheid. Dit trio zorgt in een spetterende show voor interactie waar je U tegen zegt.

 

“De Heujschudders”
Een gezellige groep muzikanten van 14 personen. Ontstaan uit muziekvereniging “Polyhymnia” te Lemelerveld. Ze spelen op allerlei feesten, braderieën en partijen. Voor elk wat wils. Ook doen ze geregeld mee aan festivals in binnen- en buitenland. In de carnavalstijd worden ze omgetoverd tot bloaskapel” dat al vanaf 1980 geen carnavalsfeest meer overslaat!

 

DJ Delight
Een aantal jaren geleden nog op het podium als prins der Piepenplassers en nu als DJ DELIGHT. Al een heel aantal jaren is Koen Herbrink actief als DJ en nu gaat hij ook zijn kunsten vertonen bij ons in de carnavalstent. Met een groot scala aan carnavalshits zal hij de vrijdagavond onvergetelijk maken.