Zaterdagavond

Datum: 18 februari 2023
Aanvang: 20:30
Locatie: Carnavalstent op de Tip te Vilsteren
Entree: € 12,50

Weer een avond om nooit te vergeten. Alles zal uit de kast gehaald worden om jou een zeer bijzondere avond te bezorgen met je vrienden. Trek je leukste carnavals-pak uit de kast en kom dit feest meemaken!

 

STARSTRUCK

Dus jij denkt dat je alles al eens gezien hebt, van de heetste party’s op Ibiza tot de dampende feesttent? Jaja. Heb je de waanzinnige show van de drie helden van STARSTRUCK al eens meegemaakt? Het muzikale trio zit vol guilty pleasures! Met een zeer divers repertoire van bekende meezingers, grappen en grollen en vooral heel veel interactie hebben de mannen van STARSTRUCK maar één missie: feest maken!

POAR NEEM’N

Feest, humor & liters bier! Voor Poar Neem’n is niets te gek. Poarty DJ Walter pompt de kneiters en Wim Salabim, die keerl van Poar Neem’n, zorgt voor ongein. Poar Neem’n op de bühne staat garant veur maximaal FEEST! Ben jij ready voor de beruchte miss Poar Neem’n verkiezing?

 

Wil je ook bij het grandioos carnavalsfeest zijn in de Piepenplas? Dan kan je zowel via de website www.piepenplas.nl als bij de feesttent kaarten kopen voor zowel de vrijdag- als de zaterdagavond. De bedragen hiervoor zijn 12,50 euro excl. 1 euro servicekosten. Zolang niet alle kaarten online zijn verkocht kan je gerust naar de feesttent komen om daar alsnog je kaarten te verkrijgen. Op onze website laten we tot op het laatste moment weten of aan de tent nog kaarten te verkrijgen zijn. Houd onze website dus goed in de gaten!