Zondag

Datum: Zondag 23 februari 2020
Aanvang: 13.30 uur
Locatie: Feesttent op de Tip
Entree: Gratis

Om 13.30 uur start de prachtige optocht!

De prijsuitreiking volgt na afloop in de gezellige tent waar iedereen welkom is (gratis entree). Er is deze middag een ruimte ingericht voor kinderen, voor mensen die even rustig willen zitten en mede daarom is er ook geen excuus om niet te komen! En natuurlijk fijne carnavalsmelodieën van de volgende artiesten:

 

Ronny Ruysdael
DE KONING VAN DE POLONAISE
Een optreden van Ronnie Ruysdael is altijd weer een verrassing. Het maakt voor Ronnie niet uit wie hij voor zich heeft, deze rasartiest zet zijn excentrieke tanden in het publiek en laat niet los voordat iedereen een rondje in de polonaise heeft gedaan. In zijn glimmende outfit en voorzien van bakkebaarden en gouden tanden zingt hij met zijn eigen onvervalste stemgeluid zowel de oude Sjonnies-hits ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Roos in je blonde haren’, ‘Zwemmen zonder slip’ als ook zijn eigen nummers, waaronder  ‘Eet veel bananen’, ‘Ayayayay’ en De koning van de Polonaise’.

 

King Size Drive in
Voor het laatst gaat DJ Joop Herbrink zijn kunsten vertonen op het podium tijdens de carnaval. Na vele jaren gaat hij nog 1 keer laten zien wat hij in huis heeft. Hij weet als geen ander de feestende carnavalsvierders in beweging te krijgen. Met zijn vele cd’s heeft Joop muziek voor jong en oud.