Bedankt

Beste mensen,

Dat was hem dan alweer, carnaval 2014! En wat was het een mooi feestje. Vanaf de 60+, via de kindercarnaval zo de feesttent in. Met een geweldige band op vrijdagavond, een mooie volle tent op zaterdagavond, geweldig weer bij de optocht en een heerlijk afsluitend feest op zondag.

Als prins heb dit carnavalsjaar toch wel extra bijzonder beleefd. Ik vond het leuk om te doen en super om mee te maken hoe andere mensen betrokken zijn bij en meeleven met jouw Prinsschap.

 Ik wil dan ook iedereen graag persoonlijk bedanken voor alle leuke verrassingen. Bijvoorbeeld mijn familie die meeliep in de optocht en mijn kameradenploeg die weer compleet was bij de optocht en een mooie opkomst op de vrijdagavond verzorgd had. En natuurlijk onze vrienden van Genot!

Maar ook Margreet voor de ondersteuning, adviezen en het feit dat thuis alles op rolletjes verliep zodat ik “gewoon” mijn ding kon doen.

Namens mijzelf, de raad van elf, Jeugdprinses Roos en haar adjudanten, het bestuur en de gehele vereniging van de Piepenplassers willen wij iedereen die betrokken was bij het carnaval van dit jaar ontzettend bedanken voor jullie inzet.  Samen met alle feestvierders hebben we er weer een super mooi feest van gemaakt!

Namens C.V. de Piepenplassers, 

Prins Bas van de Piepenplas.