Online Carnavalsavond

Dit jaar niet bibberend van de kou je weg vinden naar de tent, niet in de rij voor je jas EN het beste nog: directe toegang tot je favoriete drankje! Vanuit je eigen huiskamer ga je dit jaar de confetti laten knallen en lekker mee-lallend met de bekende carnavalskrakers de avond vullen. De huiskamer zal op vrijdagavond 12 februari 2021 omgetoverd worden tot je eigen unieke (verwarmde) carnavalstent.

Graag nodigen we jullie uit om samen met ons deze avond het carnavalsfeest te gaan vieren. Via een livestream gaan we met jullie de gezelligheid en gekkigheid nabootsen van een avondje carnaval vieren in ons Piepenplasdorp. We spelen die avond een pub quiz EN een muziekbingo, maar hebben we ook nog een speciale opdracht voor jullie team in petto. Voor ieder deelnemend team hebben we een kleine ‘goodiebag’ klaarstaan met daarin allerlei carnavaleske dingen EN benodigde materialen voor de opdracht en de bingo. Deelname kost € 10,- per team.

Hier opgeven

 

Kortom, chaos en gezelligheid gegarandeerd op vrijdagavond 12 februari 2021. Maak een team van maximaal 4 personen, geef je op, sla voldoende drinken en knabbels in, houd je aan de RIVM richtlijnen en speel mee met ons mee! Na opgave ontvang je een mail met hierin verdere uitleg van de organisatie.

Geef je op en tot de 12e!

Alaaf!