Receptie 44 bestaan CV de Piepenplassers

En ja dan bestaat de carnavalsvereniging alweer 44 jaar en wat moet je dan organiseren als vereniging! We dachten: laten we beginnen met een receptie!

Zo gezegd zo gedaan, na dagen en uren materiaal bij elkaar zoeken en van alles en nog wat organiseren, was het dan zover!

Zaterdag middag op de 10e van de 11e  klokslag 15 uur begon de receptie! Die uitdraaide op een zeer geslaagde middag met leuke en boeiende sprekers die wat vertelden over het heden en het verleden! Maar ook Maurits v Martels nam nog even het woord en zelfs onze Burgemeester liet zijn beurt niet voorbij gaan!

Ook was het vergaderzaaltje in gericht als een soort van museum van de afgelopen 44 jaar! Vele oude foto’s en oude kleding zoals dansmarieke pakjes waren daar te bewonderen wat erg op prijs gesteld werd door de bijna 200 aanwezigen!

Deze middag werd ook de nieuwe website gelanceerd door Prinses Dania en Voorzitter Johnny Hendriks die vanaf heden dag te bewonderen is!

Na een paar hapjes en drankjes was de middag om 18 uur alweer teneinde en de vele aanwezigen gingen dan ook weer met een glimlach naar huis!

Kortom een zeer geslaagde middag! 

Hierbij ook nog een foto van alle gekregen cadeau’s!

Namens de Piepenplassers: Hartelijk dank hiervoor!