Vrijdagavond

Datum: 9 februari 2024
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Carnavalstent op de Tip te Vilsteren
Entree: € 12,50

Knallend jouw carnavalsweekend beginnen!!

Wil je weer ouderwets en volop kunnen genieten van een carnavalsfeest dat de komende dagen nog even blijft hangen, kom dan op vrijdagavond naar de carnavalstent van de CV de Piepenplas. Samen met de raden uit Lemelerveld, Heino en Hoonhorst gaan we er weer volop tegenaan.

 

LEKKE BAND

Een optreden van de Lekke Band betekent waanzinnig entertainment, glimmende pakken, foute pruiken en grappige acts. O ja, en fantastische feestmuziek en meezingmedleys; want daar kom je uiteindelijk voor! Gooi je handen in de lucht en laat de vloer trillen. De mannen van de Lekke Band zijn pas gelukkig als iedereen meedoet.

 

DJ DELIGHT 

Een aantal jaren geleden stond hij nog op het podium als prins der Piepenplassers en inmiddels draait hij al jaren mee als DJ tijdens het carnavalsweekend: Koen Herbrink a.k.a. DJ Delight! Met een groot scala aan bekende carnavalshits maakt hij de vrijdagavond en zaterdagavond in de altijd gezellige carnavalstent onvergetelijk.


Tickets

Wil je ook bij de 55e editie van carnaval in de Piepenplas zijn? Net zoals vorig jaar kun je via de website kaarten kopen voor zowel de vrijdag- als zaterdagavond. Binnenkort start de verkoop.

De bedragen hiervoor zijn 12,50 euro exclusief 1 euro afhandelingskosten. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn voor de vrijdag of zaterdag, dan zijn deze ook aan de tent verkrijgbaar. Op onze website houden wij je op de hoogte over de beschikbaarheid.