Vrijdagavond

Datum: 17 februari 2023
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Carnavalstent op de Tip te Vilsteren
Entree: € 12,50

Knallend jouw carnavalsweekend beginnen!!

Wil je weer ouderwets en volop kunnen genieten van een carnavalsfeest dat de komende dagen nog even blijft hangen, kom dan op vrijdagavond naar de carnavalstent van de CV de Piepenplas. Samen met de raden uit Lemelerveld, Heino en Hoonhorst gaan we er samen met Prins Langenkamp de 1e van de Vennenberg.

 

ACHTUNG

Ook qua muziek gaan we het weekend met gestrekt been in. 100% puur & energiek! Gewapend met humor en enthousiasme breekt ACHTUNG elke tent af! Schaamteloos spelen ze alles wat je stiekem tóch wilt horen én meezingen. Ze rammen de avond vol rock mash-ups, happy hardcore kneiters en foute meezingers. En dat alles met maar één doel: de tent moet op de kop! Zing, dans, feest, zwicht, lach, spring en bewonder. ACHTUNG is het beste excuus voor je schaamteloze feestdrift!

 

DJ DELIGHT

Een aantal jaren geleden stond hij nog op het podium als Prins der Piepenplassers en inmiddels draait hij al jaren mee als DJ tijdens het carnavalsweekend: Koen Herbrink a.k.a. DJ Delight! Met een groot scala aan bekende carnavalshits maakt hij de vrijdagavond in de altijd gezellige carnavalstent onvergetelijk.

 

KAARTVERKOOP AAN DE TENT EN ONLINE!

Wil je ook bij het grandioos carnavalsfeest zijn in de Piepenplas? Dan kan je zowel aan de feesttent als via de website www.piepenplas.nl kaarten kopen voor zowel de vrijdag- als de zaterdagavond. De bedragen hiervoor zijn 12,50 euro excl. 1 euro servicekosten. Zolang niet alle kaarten online zijn verkocht kan je gerust naar de feesttent komen om daar alsnog je kaarten te verkrijgen. Op onze website laten we tot op het laatste moment weten of aan de tent nog kaarten te verkrijgen zijn. Houd onze website dus goed in de gaten!