Zaterdagavond

Datum: 18 februari 2023
Aanvang: 20:30
Locatie: Carnavalstent op de Tip te Vilsteren
Entree: € 12,50

Weer een avond om nooit te vergeten. Alles zal uit de kast gehaald worden om jou een zeer bijzondere avond te bezorgen met je vrienden. Trek je leukste carnavals-pak uit de kast en kom dit feest meemaken!

 

RadioRave

Barry Paf en Menno de Boer

Met RadioRave ben je aan het juiste adres voor 200% feest in de tent! Iedere 15 minuten wordt er gewisseld van muziekstijl en naar een climax toegewerkt. En niet zomaar! Bij RadioRave ben JIJ de baas van de dansvloer, want JIJ bepaalt wat de DJ’s in hun energieke show draaien. Uiteindelijk wordt de ultieme Baas of Bazin van de dansvloer zelfs gekroond door Menno en Barry! RadioRave is een DJ show bomvol verrassende ingrediënten, de meest fantastische mash-ups, geweldige DJ humor on stage, waanzinnige interactie, maar vooral 200% feelgood vibes!

POAR NEEM’N

Feest, humor & liters bier! Voor Poar Neem’n is niets te gek. Poarty DJ Walter pompt de kneiters en Wim Salabim, die keerl van Poar Neem’n, zorgt voor ongein. Poar Neem’n op de bühne staat garant veur maximaal FEEST! Ben jij ready voor de beruchte miss Poar Neem’n verkiezing?