Zondag

Datum: 19 februari 2023
Aanvang: 12:00 uur
Locatie: Carnavalstent op de Tip te Vilsteren
Entree: Gratis

Op zondagmiddag kun je in de carnavalstent al vanaf 12.00 uur terecht om moed in te drinken voor de optocht of om even op te warmen. Ná de optocht barst het feest pas echt los. De uitslag van de optocht wordt bekendgemaakt en de avond wordt afgesloten met fantastische artiesten! Na enkele geweldige optredens zijn ze er dit jaar op zondag:

 

FEESTDIRECTEUREN

De Feestdirecteuren draaien overuren! Met een mix van peptalk en bijpassende kneiters zwepen deze bazen je op tot verhoogde staat van uitbundigheid. Het muzikale trio levert een feestprestatie van ongekend formaat. De Feestdirecteuren hebben 200% confettigehalte en met hun spetterende show blazen ze het dak van de tent! Met hen op het podium is het gegarandeerd feest.

 

DJ DELIGHT

Een aantal jaren geleden stond hij nog op het podium als Prins der Piepenplassers en inmiddels draait hij al jaren mee als DJ tijdens het carnavalsweekend: Koen Herbrink a.k.a. DJ Delight! Met een groot scala aan bekende carnavalshits maakt hij de zondagmiddag in de altijd gezellige carnavalstent onvergetelijk.